Fredagshäng 28 april

Denna fredag visar vi tillsammans med flera andra kyrkor filmen Barnfota Rop i Partille Kulturum. Mer info om detta kan du läsa här.

För de familjer som har yngre barn, som kanske inte orkar se en hel biofilm, har vi fredagshäng i kyrkan som vanligt.

Varmt välkommen på FREDAGSHÄNG tillsammans med oss i Kyrka för Livet nu på fredag 28 april! Vi lagar mat, umgås, äter, ber och delar livet tillsammans. Fredagshänget pågår kl.17:00-20:00 med drop in och drop ut. Enda fasta hållpunkten är kl.18:00 då vi äter middag.

Veckans meny: Tacos

Anmälan görs till Mikael genom att ni skickar ett sms till 0708-991092 senast torsdag 27 april. Vid anmälan kommer ni och Mikael överens om vad och hur mycket ni ska ta med er – tillsammans bidrar vi alla till maten.

VÄLKOMNA!
/ Kyrka för Livet