Fjärde advent!

Varmt välkommen att fira gudstjänst tillsammans med oss i Kyrka för Livet via livestreaming på söndag 20 december kl.11:00, då vi även har barnvälsignelse för Anna Ndamtang. Vår pastor Anders Svedstam predikar, Mikael Ekespong leder lovsången och Wisdom Anthonio håller i kameran.

Vi närmar oss julen med stormsteg…

Låt oss inte påverkas för mycket av den så kallade julstressen, som vardagen ofta vill dra in oss i. Låt oss istället finna den frid och glädje som julen faktiskt handlar om: att Guds son, Jesus, kom till vår jord för att vara Immanuel – Gud med oss (Matt.1:20).

Denna jul kanske inte ser ut som vanligt då vi inte kan träffas som vanligt, på grund av rådande restriktioner. Men även om det kanske känns tomt där hemma, så är du inte ensam. Gud är med dig. Det har han lovat och han håller sitt ord.

Med dessa ord vill vi önska dig en fridfull jul!
Kyrka för livet

Gudstjänsten visas på vår hemsida: Gå in på kyrkaforlivet.se, scrolla ner och klicka på inlägget “Fjärde Advent!” och börjar visas längst ned på sidan kl.11:00. Om du är med via församlingens facebooksida, ser vi gärna att du är aktiv i kommentarerna och delar gemenskapen även där.
För den som önskar fortsätter gemenskapen här (via Google Meet) direkt efter gudstjänsten.
Vi ses!

https://www.facebook.com/watch/?v=1066719197075118

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *