Dopgudstjänst 25 april

PÅ SÖNDAG ÄR DET FEST: Vi har både dop och gudstjänst tillsammans med Smyrnakyrkan Älvängen! Välkommen att fira denna dopgudstjänst tillsammans med oss i Kyrka för Livet på söndag 25 april kl.11:00. Vår pastor Anders Svedstam predikar, Frida Ekespong hälsar er välkomna och ett team från Smyrnakyrkan Älvängen leder lovsången.

Gudstjänsten visas på vår Facebook-sida “Kyrka för Livet” och på vår youtube-kanal (som du hittar här) med start kl.11:00 på söndag. Välkommen!

Bonus!

För att skapa lite mer “vi-känsla” kommer du samtidigt som du tittar på gudstjänsten via YouTube eller Facebook (denna vecka streamas vår gudstjänst till vår YouTube-kanal och till vår Facebooksida) kunna logga in på ett Zoom-möte. (Kanske smidigast att kolla på gudstjänst via TV/dator och använda mobilen till Zoom). Där har vi mikrofonerna avstängda (mute) och kan se varandra under gudstjänsten. Länk kommer här samt under “Aktuella samlingar över nätet” på www.smyrna.nu Vi testar och ser om det tillför mer än det distraherar 😉

Gudstjänst 25/4

Gudstjänst 25/4Powered by Restream https://restream.io/

Publicerat av Kyrka för livet Söndag 25 april 2021

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *